Alla inlägg under januari 2008

Av Ulrica - 11 januari 2008 09:39

Idag så är Victor hemma och fick sej en sovmorgon, brukar fråga han på Torsdagarna när jag eller Micke hämtar honom om han vill vara ledig på Fredagen. Inte så länge kvar innan det inte går att göra så, han börjar ju 1:an till hösten och jag ska väl förhopningsvis få jobb eller gå i skolan..

Natten har varit lugn lilla Freja sov i sin säng hela natten utan att vakna än gång( skönt).. Victor sitter här bredvid mej och spelar tv-spel. Idag på eftermiddagen/kvällen så åker jag, Victor och Freja till Mia och sover över. Tänkte ha lite myspys med Victor när Freja har somnat. Saknar mina grabbar men nu är det bara 2 dagar kvar innan dom kommer hem, sedan så är karusellen igång med bråk och tjat.. Vilket tråkigt väder det är ute grått och trist fy bubblan säger jag nu vill jag har vår och sommar!!! Ååå till sommaren så får vi köpa en liten söt baddräkt till Freja längtar =), alla små söta klänningar och solhattar...Inkomster och utgifter för nu har Freja gjort i blöjan så nu måste jag sluta.. Kanske skriver mera sedan...

Av Ulrica - 10 januari 2008 10:30

Ja vad har man hunnit gjort än så länge då??

Väckt Victor fixa iväg han till 6års

Gett Freja frukost och gjort henne klar

Vikt tvätt

Torkat golven

Fikat själv

Lagt ut Freja på balkongen för sovning

Ringt till D&J klubben och sagt ifrån mera kläder.

Jaha sedan har jag faktiskt inte gjort något mera än så länge. Ska ta mej en promenix till Skönsberg sedan för att hämta ut en ny flaska AD-droppar till Freja.. Igår kväll satt jag och Micke och skrev upp vilka som ska få komma när Freja fyller år, skrev upp vad som kommer att behövas till den dagen.

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe sedan göra mej klar så är det bara att ge Freja lunch för att sedan kunna gå ut..

Av Ulrica - 9 januari 2008 22:14

Idag så blev det ingen stad utan Mia och jag var till Birsta istället...lika bra det tycker nästa bättre om att strosa i Birsta..När vi kom hem så hade Micke gjort jätte god mat Tackar för den mitt hjärta puss, tog en kopp kaffe efter middagen och började att planera för Frejas 1 Årsdag. Allt tar ju sin lilla tid som vi alla vet så kommer man på nya saker hela tiden.Japp som jag skrev i morse så kommer jag att sätta ut kort på Freja med hennes utslag... Nu ska jag ringa min mamma sedan Mia och SEDAN ska jag sova// Kram..

Av Ulrica - 9 januari 2008 12:10

På Frejas meny stod det idag: Farmargryta med ris coch grönsaker Efterätt: Mango med yoghurt och dryck mjölk( har börjat att vänja in henne med det nu). På min meny stod det: Falukorv i ugnen med ugnsgratinerad potatismos  med ost mumma drycken för mej blev också mjölk.. Har börjat att känna mej duktig som till 97% försöker att äta lunch med Freja.Men om jag hade kunnat så hade jag hellre varit hemma hos svärmor och ätit lunch med henne + Maria med barn men så är det när man inte har den där platslappen. Hmm synd att jag var klantig och lämnade pulkan hos Vivica annars hade lilla Freja och jag tagit oss en tur.. Ja lilla Freja vad vill du att vi ska göra?? Hm inget svar det ända hon gjorde var att rycka av sej andra strumpan =) med andra ord så vill hon inte gå ut *L*..Innan lunch så hjälpte Freja mej att rensa ut lite kläder från hennes byro, stl:68 på vissa kläder är nu för små.. Nu när jag köper kläder till Freja så blir det 74 så hon har något att växa i, stl:68 är lagomt eller för litet stl:80 är på tok för stort stl:74 är lite stort men inte så det stör henne.. Du Maria om du läser detta så har jag en fråga. Har du fått tillbaka ett par byxor från polar och pyret av mej?? Hittar nämligen bara bodyn här hemma som hör till, blir liksom lite nervös =/... Kaffe blir det nu// tjao

Av Ulrica - 9 januari 2008 10:11

Nu ligger Freja ute och sussar på balkongen så då passade jag på att ta fram lite nya kort. Natten har varit lugn förutom att Freja bestämde sej för att vakna kl:5 men jag fick henne att ligga i våran säng tills det var dax att väcka Victor vid 7 tiden..

Idag är planerna på att jag ska på stan med Mia men det blir inte förän Micke har vaknat. Så nu tänker jag inte göra så mycket mer än att små plocka, väntar på att maskinen ska blir klar så jag kan hänga tvätten.

Kommer att sätta ut bilder på Freja ikväll när hon hade sina hämska utslag men kommer att skriva en varning först för dom som inte vill titta. Nu har jag inge mer skrot att skriva så vi höres..

Av Ulrica - 8 januari 2008 21:27

vad jag har varit duktig idag, jag har städat bort allt som har med julen att göra, nya gardiner, dukar och lampor i alla rum =) Så nu känner jag mej väldigt duktig och gud så skönt att detta är klart för denna gång.

Mia kom till mej idag vi hade bestämt att hon skulle komma och hjälpa mej med Freja så jag kunde hålla på utan att känna pressen att hinna med henne med, så allt har rullat på galant idag. I morgon så ska jag och Mia ta oss en sväng på staden när Micke har vaknat så han kan ha barnen så kan jag få gå utan dom.. På Fredag så ska jag, Freja och Victor sova över hos Mia.=) Micke kliver av på Lördags morgon och sedan så skulle han och Carlsson mecka med den där f******** lastbilen.... Ja ja själv tänker jag snusa på kidsen och bara myspysa heeeeellllllllllllaaaaaaaaa helgen... Micke och jag har suttit och beställt lite nya grejor till lgh idag via Jotex, inte ofta som vi sitter och tittar eller beställer tillsammans heller.. Inte ofta vi beställer överhuvudtaget tror att det här är 4:e gången vi beställer grejor därifrån sedan vi träffades och det är snart 4 år sedan.. Summorna bruka inte bli dom högaste heller för vi är alldeles för snåla hoppas varje gång att man ska hitta det man vill ha/ behöver i rea katalogen=).. Nu ska jag ta och ringa några samtal och blossa lite och sedan blir det natten som gäller.. Hoppa lanta höll ju på att glöma att goa Mervi kom en stund på kvällningen också, lika trevligt som vanligt =) Sänder en MEEEEGGGGGAAAA kram till er alla som vill ha en...

Av Ulrica - 7 januari 2008 21:46

Idag har vi varit och gjort några ärenden så nu är det klart..

Suttit och räknat ut när Freja behöver börja på dagis och om allt går som vi planerat så blir det Mars,hade helst vilja senare men om jag ska kunna söka jobb eller utbildning så måste man ha plats. Sedan så ska Micke ta pappa ledigt med henne i 8 veckor till sommaren och det blir Nice.. Jaha så har man börjat att planera för hennes 1års dag, i morgon så är det bara 1mån kvar!! Hua vad tiden springer iväg mamma och pappas lilla tjej.. Victor har kommit hem idag så himla mysig lilla go killen =). Brukar alltid lägga fram kläderna kvällen före som dom ska ha på sej dagen efter, idag så la jag fram kläderna som Victor va med och valde själv. (JÄTTE snygga) Ibland så fäller han himla roliga eller mysiga komentarer den killen, när vi hade köpt kläderna så säger han så här: Ullis vilket tur att jag såg tröjan och att du såg byxorna vi är ett bra team *L*.. ÅÅÅ vilken himla tur att du såg ett par matchande kallingar också det här blir ju asgrymt... Man kan inte annat än att småle åt dessa komentare och känna värmen som sprider sej i hjärtat.

Dennis ringde hem igår kväll också och berättade att han, Pontus och Tobbe hade varit på Stekhuset och ätit middag med efterätt och hela köret, han lät så glad och nöjd (det värmer mitt hjärta).. Mia har varit med oss idag ätit med oss, badat Freja, matat Freja ja typ gjort allt kring Freja TACK snälla underbara goa mys Mia min Love You Puss.. Nu ska jag fortsätta att snaska i mej popcorn och titta på burken en stund och sedan nanna kudden/ Kramizz

Av Ulrica - 6 januari 2008 13:01

har jag och Freja ätit nu. Freja sov idag hela 2½timme skönt för henne.

Det är ju så att lilla donnan sover inge bra inne, ska hon få sova den tid hon behöver så är det bara att klä henne efter väder och temp ute. Har så pass bra åkpåsar till henne + 1 äkta fårskinnsfäll( fått låna den av Vivica) så det spelar ingen roll om det är -30 ute så brukar hon vara varm och gosig ändå.

Nu ska jag ta mej ett varmt bad minns inte när jag gjorde det senats, kanske jag slutar och fryser, kanske jag blir på bättre humör vem vet???


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards