Alla inlägg den 25 januari 2008

Av Ulrica - 25 januari 2008 22:50

Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le

Men sorgen i hjärtat kan ingen se

Tårar är rena och våta, tårar är nåt som man inte kan förlåta.

Men tårar kan också bota smärta, även de tårar som bor i ditt hjärta.


Den som älskat kan ej glömma, den som glömt ej älskat har.

Den som älskade men glömde, visste ej vad kärlek var.



Vi möts när jag är ledsen, du finns alltid där.

Du vet om min innersta längtan och alla sorger jag bär.

Men aldrig du skulle skvallra, inte säga ett knyst.

För du min älskade kudde, är alltid tyst.



Av Ulrica - 25 januari 2008 22:01

Vet inte men det känns inge bra för tillfälle nog för att jag gnällde och skällde på Micke innan han for... Tycker att allt känns jobbigt nu ja inte min Kärlek till Micke och barnen förstås =) Men allt annat runt om kring känns inge bra nu, skulle bara vilja sätta mej ner och gråta och skrika.. Börjar att känna mej trött både fysiskt och psykiskt jag vill ha ett JOBB!!!!!!

Dagen idag har iallafall varit lyckad jag och Mia hade det nice på stan. Var faktiskt riktigt SKÖNT att få åka utan barnen att bara få åka med Mia..

Imorgon bär det iväg till kyrkan och lilla Mathias dop =) Efter det vet jag inte riktigt vad man ska kunna hitta på.. Micke och jag brukar krocka lite där ibland för han vill gärna vara hemma och det förstår jag eftersom han jobbar, Själv vill jag hitta på något med familjen eftersom jag till 90% ser dom här f********* väggarna dag ut och dag in.... Ja Micke kan ni ju säkert räkna ut vart han är, RÄTT han jobbar, Mia har precis åkt hem och Victor och Freja nannar kudden.. Hmmmm vad ska jag hitta på då tro en kvinna i sina bästa år och Fredagskväll... JAAA jag vet titta på tv:n så klart eller sova, vad skulle ni ha valt av dessa kanon erbjudande på en Fredagskväll?? =)

Skärpning Ulrica nu är det färdig gnällt för inte gör det saken bättre om du sitter här och gnäller som en rugg uggla... Tv:n och soffan ropar på mej så bye...

Av Ulrica - 25 januari 2008 11:48

Natten har varit lyckad lilla Freja sov utan att vakna en gång fram till 03:00 i natt då vaknade hon och var lite ledsen men jag fick henne att somna om och hon sov till 08:00 i morse i sin SÄNG =) Igår kväll så fick jag henne att somna i sin säng, jag har nämligen skämt bort henne med att hon har fått somna i famnen, men igår kväll så var hon nöjd om man bara satt nedaför sängen.

Nu ligger hon ute och sover och Victor sitter och tittar på tv:n och målar, alla som bruka läsa min blogg vet att jag brukat fråga Victor om han vill vara ledig på Fredagarna tycker att det är lika bra att passa på nu medans det går. Förkylningen idag är väl ungefär samma som igår med hosta och snoriga näsor. Nu sitter jag och håller på att invänta på att Mia ska komma för vi ska på stan när Micke har vaknat, tänkte nämligen gå utan barn idag.

Ja vi får se om vi kan gå på lilla Mathias dop imorgon nu då beror ju helt och hållet på hur vi mår hela högen =(

Nu ringde Mervi så ha det så bra alla..


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards