Alla inlägg den 22 januari 2008

Av Ulrica - 22 januari 2008 22:56

Har inte haft ork att skriva.. Igår åkte jag nog på magsjuka varför jag skriver nog är för att jag spydde inte men det kom andra vägen =(.. Magen bubblade hela dagen och kvällen, ont i hela kroppen och huvudet.

Vilket fall så klev jag upp på morgonen och gav pojkarna frukost och skickade iväg dom till skolan pussade dom hejdå för dom skulle till sin pappa. Gav Freja frukost, tvättade och klädde på henne. När kl var närmare 09:30 så var hon trött skönt tänkte jag som själv var helt slut vid det laget. Tog Freja och gick och la oss i sängen bredvid Micke som fortfarande sov eftersom att han skulle jobba natten. Hm hoppas att Freja sover minst 2 timmar nu då, men tji fick jag för kl 10:10 slog hon upp sina blå, men då fick Micke kliva upp för jag orkade verkligen inte. Sov tills kl:13 då klev jag upp men mådde fortfarande piss, så då la jag mej i soffan. Så där höll jag på hela dagen och kvällen och Freja var så mamma sjuk så hon skulle klättra och vara där mamma var. Gick och la mej vid 22 tiden igår och tittade på tv:n och hoppades att lilla gumman skulle sova bra hela natten för jag var totalt slut. Men icke sa nicke för hon har sovit piss hela natten håller nämligen på att bli förkyld tror jag, åå jag skulle verkligen behöva sova en hel natt eller inte bara jag utan både jag och Micke..


Vet inte vad som har hänt med Freja och hennes sov rutiner?? Okej hon lägger sej bra på kvällen vid 19:30/20:00 men sedan så vaknar hon flera gånger per natt... När hon var minder då kunde hon sova 12th i sträck!! Vet inte vad jag ska göra finns det någon där ute som har tips och förslag så dela gärna med er =). Lilla goa Victor är hemma hos sin mamma och har magsjuka stackars liten krya på dej sötis puss, han skulle ha kommit till oss i Mån men hans mamma tyckte att det var lika bra att avvakta eftersom hans storebror hade fått magsjuka,,Tack för att han fick göra det för nu kanske resten av familjen här hemma klarar sej... Pontus ligger hemma hos sin pappa och är  dunder förkyld så han har inte fått gått till skolan, krya på dej hjärtat mamma älskar dej... Hmm min mage är inte 100 ännu och jag som snart blir galen av att sitta inne =(..

Till helgen så ska vi på lilla Matihas dop ska bli himmla skoj undra vad man ska köpa till den lille tro?? Händer mycket nu i Feb: Niklas fyller år, Vickis fyller år, Hampus fyller år, Freja fyller 1år, Fredrik fyller år, Sanna fyller år, jises vad många hoppas att jag inte har glömt någon nu =(... Nä nu är det sängen som gäller natti natti// See yaaa


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards