Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Ulrica - 11 januari 2009 16:12

Tog man sej idag, närmare bestämt till typ kl: 13 tror jag =). Klev upp och plockade lite och gjorde kaffe, kröp ner i sängen oc drack det =)


Mia och underbara söta goa Vilda.. Nya stjärnskottet i våran underbara familj Är här nu på besök.. Vi har tagit oss en härlig promenix med lilla Vilda...



Av Ulrica - 11 januari 2009 03:06

Försöker att testa psykologens tips nu.. Han sa att jag skulle kliva upp ur sängen så att det inte blev en ångest plats... Men vad faan ska man göra den här tiden på dygnet då??? Skulle ha bott i hus nu för då hade man ju kunnat stor städa =)


Dagen/ kvällen har vait super duper =)

Rätt konstigt för man hinner inte mer än lämna bor barnen så saknar man dom som attan.. Pontus och Dennis for på ef middagen och blir borta tills i morgon eller idag =)


Ååå nu är det bara 1 dag kvar tills mammas lill prinsessa kommer hem LÄNGTAR.. Ska prova hennes nya byxor och kofta då som hon har fått av mormor och Ulf.. Hon fick ett par stuprörsjeans och ett par prasselbyxor med typ inner foder... Jätte fin kofta som passar till båda byxorna =) TACK snälla mormor och Ulf...


Ska rensa lite av gummans kläder i morgon tänkte jag... Hon fyller upp nästan en hel sida av väggen i skrubben + 3 låder med kläder =) Hmm ja ingen av barnen har lite kläder, har ju en massa goa släktingar och vänner som fyller på. Sedan fyndar jag rätt mycket på Rea =) Älskar verkligen dom röda rea lapparna =)

Snart är det dax att börja att skaffa vår kläder också, vet att det finns dom som tycker jag är knäpp som ska börja med det nu=). Men lika bra att börja för då behöver man inte handla åt alla barn samma mån.. Och vill ju att alla barnen ska ha bra kläder att vara ute i...


Sedan börjar ju flytten att närma sej och lilla gummans 2 år dag... GAAAAAAAA faan hela 2år fyller mammas lilla prinsessa... Vi har införskaffat prinsessa duk, prinsessa muggar, prinsessa tallrikar och prinsessa servetter =)


Hittade dom sakerna för bra pengar på Dollra i Sveg, absolut den bästa dollar jag har varit på =) Nä nu är det slut pladdrat här, ska försöka sova.. Natti natti..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards