Alla inlägg under augusti 2008

Av Ulrica - 21 augusti 2008 23:23

Många rötägg finns det i denna värld.. Men sanningen kommer att jaga ikapp er förr eller senare!!!

Vad jag har gjort idag tänker jag inte dela med mej här men trevligt har jag haft =) Hm inte lätt att vara på bra humör när det finns vissa som kan bete sej illa, men det är jag som får för det!!! men så har det varit ett tag nu, men skriver som jag skrev förut.. SANNINGEN jagar alltid ikapp en förr eller senare..


Tur att det finns folk runt om kring mej som både ha hört och sett, bla så har Vivica fått smaka på en rejäl dos men det var ju som tur ett tag sedan..

Tog mycket skit ett tag men nu faan får det vara nog alltså, hoppas att inte fler får råka ut för det!!!


Visst det är alltid en som blir det svarta fåret och det blev ju så klart jag, kanske inte skulle ha hållt käften utan sagt som det var då...

Vissa sa att jag skulle berätta min verson också, så att dom inte bara fick höra från en mun.. Men nää inte jag inte, jag håller käften.. Men vad faan tjänade jag på det???? Tänker inte ta mer skit nu bara så att ni alla vet, är det något ni stör er på så ring eller kom fram till mej och SÄG det...


Är glad att jag träffade Per han är helt underbar... Inge tjafs om att han jobbar och jag BARA går hemma, nää här hjälps vi åt... Barnen avgudar han och det underbara är att han visade barnen ganska tidigt att han också kunde sätte regler och gränser.. Det var inge smöreri här inte.. Måste säga att det är helt otroligt hur nära in på Pontus och Dennis han har kommit på denna korta tid.. Ni som känner mina barn vet ju att det inte är lätt och absolut inte med Pontus.. Men Per har lyckats göra det, så jag är chockad..


Freja avgudar Per hon kan till och med säga hans namn =).. Lilla gumman brukar ligga och mysa mellan mej och Per, ena sekunden så är det mej hon ligger nära och nästa är det Per.. Det jag tycker är underbart mysigt är när vi står och kramas alla 3 =)


Nää nu har jag skrivit av mej för i kväll....


Sätter ut ett kort på mej och Per som jag har snott av Mia =)



           En Puss Till Alla Som Är Värd Den...




Av Ulrica - 19 augusti 2008 15:35

Har nästa fått tag på alla som jag har behövt..

Har ett viktigt samtal kvar att ringa men måste vänta tills i morgon, dom har telefon tid...

Japp nästa vecka börjar Freja på dagis, när hon är hos mej ska hon gå 3 dagar i veckan.. Hos Micke vet jag inte för han vet tydligen inte själv.. Men jag har gjort mitt och dagis sa att nu ligger bollen hos dej och dom vill veta hur det blir på dina veckor så snart som möligt... Skulle ju vara bra om vissa kunde sluta att vara så dryg och inte motarbeta mej hela tiden!!!!  Men men mår man bättre av det så kör på då,sanningen kommer alltid fram till slut!!


Nä nu ska jag vara social med dom andra...




             En Puss Till Alla Som Är Värd Den...

Av Ulrica - 18 augusti 2008 21:50

Nu har jag; Mia och Per hjälpts åt att byta rum med barnen.. Så nu sover vi i det större sovrummet, Freja har fått en egen liten hörna =)

 Idg lämnde jag Freja till pappa sin, fast som alla föräldrar är så kommer ju egot fram... Skulle så gärna vilja ha henne på heltid... Pontus och Dennis stannade kvar hos Tobbe igår.. Visst ja har ju glömt bort att skriva att jag, Pontus, Dennis, Per, Mia och lilla Freja tog oss en promenad till Tunadal igår och firade Tobbe som hela 30 år fyllde =) Pontus oxh Denns blev kvar och vi andra tog oss en härlig promenix tillbaka hem =)


När vi kom hem så kom Malin och Andreas hit på kaffe och surrade, lika trevligt som vanligt =) Oj hjärnsläpp glömde ju att jag fick en överraskning igår, innan vi skulle gå så ringde det på dörren.. Jo vem står där om inte Fredde (kompis till Micke), skit kul han stannade en stund och drack kaffe och surrade =) Idag så kom Ullis och Janne hit på kaffe också så himla skoj..


Underbart goa Jennifer kom hem idag också så helt barnfri är vi inte =).. Per ska troligen börja att jobba mer på hemma plan och mindre borta.. Ingen blir ju gladare än jag, för saknaden är grymt jobbig när han är borta.... Ikväll som kom go Victor hit och frågade efter Dennis, men jag sa att han inte var hemma.. Victor kom in ändå och åt en glass och tittade på film med Jennifer en liten stund innan han skulle hem...


Tack snälla Mia för hjälpen idag =) Och du hjärtat tack för hjälpen och för att du finns, Puss..




                En Puss Till Alla Som Är Värd Den.....



Av Ulrica - 14 augusti 2008 22:11

med lilla gumman idag, tyckte det fick vara nog med hennes röda puppi lura =(.. Där fick vi diagnosen svamp. stackars mamma lilla prinsessa.. Men nu har vi fått en special salva som hon ska smörjas med 2 gånger om dan i ca:2-3 veckor....


Efter att vi hade varit där så tog vi oss en snabb sväng in på Hemköp och efter det så blev den en lekpark ( inte den här ute)..

Dennis kom dit och höll oss sällskap träffade lite annat folk och barn där, surrade medans Freja lekte.. Sedan bar det hemåt för lunch och en liten tupplur för tjejen..


När vi hade varit hemma en stund så kom Mia och efter ett tag så kom hennes bror Andreas med sambo och barn =) Så himla skoj, är ju aldrig fel att lära känna nya personer.. Freja gullade på med Gustav och vi vuxna drack kaffe/saft..


Sällskapet åkte hem (ja inte Mia då) så vi gick ut med lilla Freja i lekparken ett tag och sedan in och göra mat.. Efter maten så ringde Andreas och han och sambon och lilla Gustav kom igen =)..

 Ja och nu nannar lilla gumman skönt i sin säng, Pontus har tagit sej ett SENT bad och Dennis ligger och kollar på tv...


JIPPI JAAAA i morgon kväll/ natt så kommer mitt hjärta hem med flyget och gud så jag längtar!!! Mysa mysa mysa ja det kan jag lova, ska bara njuta av hans trygga varma famn...


På söndag ska vi iväg och gratta en viss herre som blir 30år, och herre gud Mickan och Ullis fyller ju också år här i dagarna =)

Nä nu ska jag ta lite kaffe och ringa ett samtal...




                           En Puss Till Alla Som Är Värd Den.....


Av Ulrica - 12 augusti 2008 22:16

Jaha då fick man höra ikväll då att man gör icke picke pö mellan Per och Tobbe.. Skratt retande att folk ens orkar komma på en sådan sak, herre gud innan jag skulle komma på något dylikt... Men om du som har startat det rycktet läser min blogg så kan jag informera att jag INTE tänker byta ut Per!!!


Vad är det för fel att man ska kunna umgås och vara vänner,har ju faktiskt skapa dessa barn med kärlek....


Är glad att inte vi gapar och skriker åt varandra längre så fort vi pratar i telefonen.. Är glad att vi kan komma överens utan att det ska bli en massa tjafs.. Och varför jag är glad över det är för att jag ser att BARNEN mår mycket bättre...

Vet ju av egen erfarenhet hur det är med ifrån flyttade föräldrar, hur jobbigt det är om dom inte kan komma överens...

Såå jag tycker att det är skönt för barnens skull att det funkar.. Men det är väl det här som kallas för den Svenska avundsjukan!!!!


NÄÄÄ Tänker inte BYTA ut PER, tänkte bara så att alla vet!!!!

Av Ulrica - 12 augusti 2008 20:20

Japp då har man varit iväg och fixat lilla gummans vagn.. Blev en lika dan fast en annan färg..

Var iväg en snabbis på Siba med grabbarna en sväng också, så nu hjärtat kanske du har något att göra när du kommer hem med =)...


Snälla underbara goa Mervi hade lilla prinsessan medans vi for iväg...

Mitt nästa projekt nu är att skaffa en ny bilbarnstol till Freja, jobbigt att behöva slänga den i mellan....


Har varit ner på Willys en snabbis, middagen idag bestod av strips och hemma gjorda hamburgare...


Efter maten så var vi ute en stund lilla prinsessan och jag..

Nu är snart maskinen lagad hoppas hoppas att det bara är remmen som behöver bytas nu då..


Lilla prinsessan har sovit klockrent hela natten utan spjälsängsskydd och med nya kudden =) Kom över till mej vid 05:00 och myste vi somnade om tills kl var strax efter 08:00 =)

Nu sussar hon gott och jag ska mysa med grabbarna framför tv:n med en film och chokladpudding =)


Mmmm Hjärtat mitt nu är längtan efter dej grymt jobbig, vill ha dej hos mej nu!!! Saknar dej, sänder en puss här igenom..




                    En Puss Till Alla Som Är Värd Den.... 


Av Ulrica - 11 augusti 2008 22:30

Nu är alla barnen hemma, gud så skönt...


Idag har vi bara myst och tagit det lungt.. Jag, Mia och Freja var ner på Willys en sväng.. Sedan var vi ute i lekparken..

Goa Mervi kom på ett besök lika trevligt som vanligt =)


Pontus och Dennis har varit och titta på när Giffarna spelade match....


Längtan efter dej är redan STOR ska du veta hjärtat, ville inte att du skulle pussa hejdå i morse, ville att du skulle krypa ner i sängen igen så jag fick krypa in i din underbart varma och trygga famn..

Vill ha dej nära mej hela tiden, fast ibland är det kanske nyttigt att få längta fast det kan vara en pina....


I morgon så ska jag iväg och försöka få lämna tillbaka Frejas vagn som har gått sönder, går det som jag vill så kommer jag att ta en sittvagn med fullt liggläge...

Jaha så har tvättmaskinen puckat till sej, typiskt nu när inte Per är hemma.. Mia försökte att hjälpa mej ikväll men det gick inte.. Det positiva med det hela var att jag fick skurat bakom badkaret och tvättmaskinen =)


Ikväll har jag tagit bort Frejas spjälsängs skydd och gett henne en större kudde.. Funderar på om jag ska pröva att byta till växarsängen.. Är hon som Pontus var när han var i den där åldern så kommer det att funka klockrent..


Nä nu ska jag ta och vänta på att hjärtat mitt ska höra av sej, sedan ska jag slå en gummi klubba i huvudet på Pontus så han somnar =)

Dennis antar jag sover för han la sej och tittade på film, hm ska nog gå och kolla om han har slocknat...


                   Puss Till Alla Som Är Värd En.....



Av Ulrica - 8 augusti 2008 22:24

snart är mitt underbara hjärta hemma och gud så jag längtar....


Synd bara att tiden går så sakta när man väntar på något gott =)

Ska krypa upp i Pers underbara varma famn och bara mysa...


Idag har ja och Goa Mervi varit och glutta lite på stan =) Till Pontus blev det ett par crocker jeans får JC hela 99 kr i stället för 499kr..

Freja fyndade jag åt på Polarn och Pyret. 1 Landskapsklänning för 75kr istället för 249kr.. Landskapssockar för 35kr i stället för 75kr och en body för 75kr istället för 149kr, ahh är grymt nöjd.. Till mej och Dennis hittade jag inget idag, men jag hinner =)

Efter den trevliga rundan på stan så for vi hem till Mervi, där blev jag bjuden på så himla god lasagne som Aiad hade gjort =) Efter maten så drack vi kaffe/ Te och surrade lite.. Vi avrundade dagen/kvällen med att gå på Willys jag och Mervi.. Tack för en underbar dag go gumman min LOVE,, och Tack Aiad för en super super god mat =)


Tick tack herre gud kan klocka spida på lite fortare så Per är hemma snart =)


Nää i morgon blir det nog att vi drar ner ett gäng på Drakbåten, får se vad vädret säger.. En cigg nu då så kanske klockan tickar fortare =)




                    En Puss Till Alla Som är Värd den!!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards