Alla inlägg under februari 2008

Av Ulrica - 20 februari 2008 11:01

är gjord nu och allt gick bra =).. Lilla Freja väger nu 8160 ska jag vara ärlig så trodde jag hon vägde mera, men som bvc sköterskan sa: Ulrica du har varit van att hon har varit lite och nätt =) Men däremot då hade hon dragit iväg på längden som löd denna gång: 74cm tjoho heja mammas donna *L* Okej hon är liten för sin ålder men följer ändå sin kurva och det är huvudsaken ju..

När läkaren skulle lyssna på Freja så tittar Freja på henne och säger: Vad gör du? Läkaren tittar på mej ler och säger till Freja: ja vad gör jag, jo jag lyssnar på dej.. Så nu fick man ju bekäftat att hon verkligen säger:g vad gör du?

Ååå blev alldeles varm i kroppen när jag läste att lilla miraklet Mindra hade fått komma hem till sitt eget =) Vet precis hur det känns att få komma HEM till sitt eget och att man har med sej sitt BARN hem =).. Nä nu ska jag göra kaffe och invänta Mia// See Yaa

Av Ulrica - 19 februari 2008 09:06

Igår på kvällen eller efter middagen så for jag iväg till Mia så Micke fick ta läggningen på alla barnen. Var hos Mia tills kl var närmare 22 sedan skjutsade hon hem mej.(TACK gulliga Mia puss)

Vad som händer i dag vet jag inte ännu, har hunnit vikt tvätt och kört igång en ny maskin.. Micke dammsugar skönt att slippa den biten ialla fall =)

Lilla Freja sov från 20 tiden till 07:00 i morse utan att vakna DUKTIG tjej..

Herre gud vad Freja har börjat att äta ex i går till middag så åt hon 5 plättar. Frukost brukar bestå av en skål full av yoghurt macka och ibland päron, hm Vivica och Johhny ni har gjort min lilla tjej till ett mat monster men jag tackar starkt för det =).

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta/ See yaa



Av Ulrica - 18 februari 2008 12:23

Vivica ringde till mej för ett tag sedan och berättade att både hon och Johnny hade/ har magsjuka var längesedan som hon mått så dåligt..

Bara att hoppas att Freja klara sej¨och att vi andra också klara oss!!!!

Krya på er Vivica och Johnny sänder en STOR kram till er!!


Sänder också en STOR kram till min mamma och hoppas att du får bli bätter snart..

Sänder även en STOR kram till dej också Mervi hoppas du kryar på dej.. 


Nu ska jag ta och ge lilla Freja en ny blöja luktar inte godis här nu =)

See Yaaa

Av Ulrica - 18 februari 2008 09:07

Nä för det har jag egentligen inte, allt är detsamma här hemma.. Ja förutom att lilla Freja ahr kommit hem, åå gud vad stor hon har blivit på dom här dagarna hon varit borta.. Vuxit både på längden och på vikten, prövade hennes Hello Kitty jeans trodde inte hon skulle kunna ha dom eftersom det är stl:80 men det kunde hon... Idag prövade jag en body i stl:80 och det enda jag behövde göra på den var att vika upp den lite i armarna men inge mera.. Så nu måste jag ta och rensa bort alla kläder i stl:68 och titta hur mycket 74 hon kan ha och vilka som är precis, trodde faktiskt att det skulle ta ett tag till innan hon skulle växa i stl:80 =) Tur att hon fick så pass mycket blandade stl när hon fyllde år då *L*..

Idag kommer Victor hem LÄNGTAR ska pussa pussa pussa på honom =)

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe och sedna lkea med Freja för jag har redan hunnit bädda sängarna( inte våran då för Micke sover) kört igång en maskin tvätt, plockat i och ur diskmaskinen... Ja det roligaste som dammsuga och torka golven tänkte jag spara till Micke!

Ojoj nu måste jag rädda svärmors pocket böcker som Freja fått tag på =)

Ha en bra dag alla/ Kramizzar i massor..

Av Ulrica - 15 februari 2008 08:08

det är ute rena rama vintern ju..

Grabbarna fick skjuts av Mia till skolan idag, TACK snälla Mia. Hmm undra vad man ska göra idag  då på dagen? Plocka undan och tvätta låter som att det blir. Ikväll ¨så blir det bio för hela gänget, nice synd bara att 4/5 vill gå på en disnèy film medans 1 vill gå på något annat.. Det lär väl lösa sej till slut =). Olala tror att lilla Freja kommer hem i morgon, igår fick jag ett sms av Vivica där det stod att nu hade Freja tagit 2 steg till alldeles själv =) Johnny har lärt henne att säga hejdå fast hon säger så här om jag hörde rätt: dejdå mammas go hjärta.. När Vivica skulle få henne att säga det så vinkade hon bara den lilla bruden =)

OJ höll ju på att glömma att mamma och Ulf ska ju komma hit på besök idag =) jaha då är det ju ingen risk att jag plockar för mycket då, måste ju vara trevlig också *L*.. Nä dax att flytta rumpan från denna stol och köra igång en maskin// See yaa

Av Ulrica - 14 februari 2008 09:04

Så jag önskar er alla som läser min blogg en trevlig dag =)

Gårdagen rullade på som den skulle, ringde några viktiga samtal och ska fortsätta med det idag.. Allt rullar på bättre och bättre men det tar sin tid och den tiden måste vi ha tålomod med!

Mervi var till mej igår och drack te och surrade, mysigt för det känns som ett bra tag sedan vi hade ork och tid båda att göra det.. Jaha idag ska jag på utvecklingssamtal med Dennis på skolan ska även på ett annat möte med honom, men om det tänker jag inte skriva om här räcker att mina nära och kära vet! Saknar lilla Freja men hon kommer hem till helgen hoppas jag om Vivica och Johnny kan släppa henne vill säga =) Johnny har bla lärt lilla gumman att säga hejdå, ja nu går allt med en rasande fart må jag säga *L*

Nä nu ska jag ta och dricka lite kaffe med Mia innan hon åker till skolan, så see yaa..

Av Ulrica - 13 februari 2008 08:20

ja det kan man lungt skriva att jag är =).

Skulle behöva storstäda lgh men jag orkar inte. Micke han är i Stockholm och jobbar och här sitter man i sur Sundsvall, men jag ska ju också till Stockholm i Mars =) Barnen är iväg skickad till skolan och lilla Freja kan jag gissa att hon äter frukost nu, lilla gumman be Vivica ge dej en bamse kram och puss från mamma. Mamma älskar dej puuuuuuuusssssssssss.. Nu börjar vi sakta men säkert att få in rutiner bara lilla gumman som ska komma hem. Min svärmor gav mej ett nytt smeknamn när vi var nere på Karolinska med Freja, Kaxiga mamman var mitt smeknamn då och nu har jag fått det igen haha.. Jag är född till denna värld för att klara av hårda prövningar och alla som känner mej vet att jag KLARAR det och reser mej upp igen =)

Nu på morgonen så har jag vikt tvätt och stoppat undan den och kört igång en ny maskin. Vad som händer idag har jag ingen aning om jag får se..

Nä dricka klart kaffe och sedan ta tag i lite saker.. Kram

Av Ulrica - 11 februari 2008 10:56

inte skriva nu på bloggen.. Händer för mycket jobbiga grejor i mitt liv nu som tar upp all min tid =/

kalaset blev lyckat i alla fall tack all underbara människor som kom och grattade lilla Freja och TACK för alla presenter vi är super nöjda =) Kommer att sätta ut kort på allt sedan, åå tårtan var så himla fin rosa med hello kitty på precis som jag ville ha.. Stor var den också hela 45 bitar och inte blev det mycket kvar av den heller=)... Ja vad fick lilla Freja då?? Som sagt jag sätter ut kort senar och skriver vem det är ifrån orkar inte skriva om alla paket det var en hel del =).. Nä nu ska jag ta och dammsuga och sedan invänta barnen...


Gick in på Sannas sida nu och snodde ett kort på lilla donna från hennes kalas, titta så söt man får vara =) TACK för kortet Sanna Pözz...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards