Alla inlägg under januari 2007

Av Ulrica - 14 januari 2007 19:40

Jaha då har det gått en hel vecka redan, fy vad det går snabbt. Imorgon åker barnen tillbax tiil respektive, tur att det bara är 1 vecka nu då. Alla barn ligger nu och själv ska jag snart gå och ta ett härligt fotbad det hjälper mot värken i fötterna. Imorgon ska jag ringa till Försäkringskassan så jag får igång min föräldrapenning. Börjar att bli lite nervös snart bara 1 månad kvar tills den utsatta tiden då pyret ska komma =0). Nu har jag inget mer att skriva, sov gott..

Av Ulrica - 14 januari 2007 15:09

Nu har jag fixat så att det stämmer med datum till mina inlägg, kalla om att man kan vara en virrpanna ibland haha. Tjing igen...

Av Ulrica - 14 januari 2007 14:56

Idag upptäckte jag att jag suttit och skrivit på´fel datum, ligger 1 dag efter =0). Ja ja inte mycket man kan gör åt den saken mera än att skratta, dagen har varit lugn lite för lugn rent ut sagt TRÅKIG. Tänkte sätta upp nya gardiner till Dennis och Victor men det får vänta tills i morgon, mina händer vill inte som jag vill idag. Jag har redan tappat massa grejor i golvet, inte så smart då att hålla på med ett strykgärn.. Nu ska jag gå och vika lite tvätt. Hej så länge.

Av Ulrica - 13 januari 2007 15:04

Jaha dagen började med att väcka Pontus för han hade fotbollsträning kl:09:00, sedan var det bara att duka fram frukost åt dom andra två goknularna. Dennis och Victor har varit ute och lekt nästan hela dagen, dom har mera att göra ute när det kommit lite snö. Har plockat bort det sista av julen (SKÖNT) sedan har jag hängt tvätt. Pontus har följt med en kompis på julgransplundring han ska sedan äta middag hos sin kompis sedan kommer dom hit och ska sova här.. Mia är på besök hos mej idag hon har åkt iväg en sväng men kommer tillbaka igen, ikväll ska vi ha våran myskväll med film, godis och tända ljus MYSIGT. Nja nu har jag inget mera att skriva vi får se om jag återkommer senare, TJAOO...

Av Ulrica - 12 januari 2007 21:26

Japp då har man varit iväg idag till H-sand och kollat när min svägerska Kristina tog examen, tycker att hon har gjort det jätte bra (tummen upp för dej). Svärmor kom och hämtade mej vi kom iväg så pass bra tid så vi hann äta lunch, blev bjuden av min svärmor (Tack snälla du). Sedan bar det av till kyrkan där jag och Gustav fick ett skratt anfall behövde bara titta på varandra så skrattade vi =0). Gustavs mamma som är min andra svägerska visste inte riktigt om vi skulle få sitta bredvid varandar i kyrkan, men det gjorde vi och det gick bra.. Sedan när det var klart bar det av hem till Sundsvall där vi träffades alla hemma hos mej och Micke för att få äta en såååå himmla god smörgåstårta som svärmor hade gjort.. Tycker det är så himmla mysigt när vi träffas alla tillsammans dom är så mysig hela högen, jag har haft tur som fått komma med i deras familj =0). Idag har jag också fått passa på att gulla lite med Axel också (Gustavs lillebror)kalla om att det barnet är en riktig charmknutte så alla brudar där ute PASSA er =0). Nu ska jag göra det ovanliga och gå och fika kvällsfika.. Bye Bye

Av Ulrica - 11 januari 2007 20:59

Nu ligger alla barn och sover små som stor,Micke ska jobba i natt sedan har han skola i morgon.. Nu har jag suttit i ett härligt fotbad med olja och lavendel badsalt, har också smörja in mina fötter med olja och snott ett par sockar av Micke som jag har klippt bort resoren på =0). Har suttit och titta på du är vad du äter medans jag tittade så åt jag 3 mackor med ost och en kopp varm choklad med vispgrädde...( mumma)Blir så hungrig av sådana program. I morgon bär det av och kolla på min yngsta svägerska kristina när hon ta examen det ska bli kul, tycker hon är sååå duktig =0)Nu ska jag gå och vika lite tvätt sedan bär det av till kojjs, Natti natti..

Av Ulrica - 11 januari 2007 14:32

Idag har det bara rullat på känner mej riktigt glad. Har hållt på att poa på lite här hemma både med det ena och det andra, ska ta och traska ner på dagis och hämta Victor snart. Pontus och Dennis ska följa med varsin kompis hem efter skolan idag så dom är inte hemma förän kl:18. Lite ovanligt att det blir så för oftast så är det dom som har kompisar med sej hem, oftast kan det vara upp till 5 barn här hemma. Det är sällan som vi är mindre än 7-8 stycken vid matbordet, men jag tycker bara det är roligt vill att alla ska kunna känna sej välkommen här. Igår ringde min styvmamma och berättade att hon hade hitta en sida där det fanns jätte mycket roliga barngrejor, jag fick adressen + att jag fick välja vad jag ville för en viss summa. Sagt och gjort jag gick ut på den och hittade masso av saker till pyret nice.. Nä nu ska jag gå och hämta Victor jag kanske skriver mer i kväll, man vet aldrig.. Hej svej farbror frej.

Av Ulrica - 10 januari 2007 19:40

Idag har jag inte fått något gjort,har så himmla ont i mina höfter, fötter och handlederna.. Ska detta sitta i ända tills det är dax för lilla pyret att komma ut så vet jag inte var jag ska ta vägen!! Vaknade av mej själv i morse av att jag sa aj när jag skulle vända på mej i sängen, kändes som att hela kroppen hade låst sej.. Blir så arg också när jag inte har samma ork som vanligt. Nu ska jag gå och titta på tv:n och hoppas på att det är bätter i morgon.. Bye..

Ovido - Quiz & Flashcards