Alla inlägg den 14 januari 2007

Av Ulrica - 14 januari 2007 19:40

Jaha då har det gått en hel vecka redan, fy vad det går snabbt. Imorgon åker barnen tillbax tiil respektive, tur att det bara är 1 vecka nu då. Alla barn ligger nu och själv ska jag snart gå och ta ett härligt fotbad det hjälper mot värken i fötterna. Imorgon ska jag ringa till Försäkringskassan så jag får igång min föräldrapenning. Börjar att bli lite nervös snart bara 1 månad kvar tills den utsatta tiden då pyret ska komma =0). Nu har jag inget mer att skriva, sov gott..

Av Ulrica - 14 januari 2007 15:09

Nu har jag fixat så att det stämmer med datum till mina inlägg, kalla om att man kan vara en virrpanna ibland haha. Tjing igen...

Av Ulrica - 14 januari 2007 14:56

Idag upptäckte jag att jag suttit och skrivit på´fel datum, ligger 1 dag efter =0). Ja ja inte mycket man kan gör åt den saken mera än att skratta, dagen har varit lugn lite för lugn rent ut sagt TRÅKIG. Tänkte sätta upp nya gardiner till Dennis och Victor men det får vänta tills i morgon, mina händer vill inte som jag vill idag. Jag har redan tappat massa grejor i golvet, inte så smart då att hålla på med ett strykgärn.. Nu ska jag gå och vika lite tvätt. Hej så länge.

Ovido - Quiz & Flashcards