Alla inlägg under december 2006

Av Ulrica - 20 december 2006 08:02

Har fått sova hela natten utan att vakna en gång, minns inte när jag fick göra det senast.. Nu har jag varit och lämnat grabbarna på bussen, tänk att dom har blivit så stora att dom kan åka buss till skolan själv, dom kan egentligen gå till bussen själv också men ibland blir man en hönsmamma.Idag ska jag nog i väg och köpa Victors födelsedagspresent han fyller ju 5 år på julafton, men vi ska fira han dan före.Tänka att lillkillen har blivit så stor tiden går fort. Skriver mera sedan..

Av Ulrica - 19 december 2006 19:21

Ååå så trött jag är, väntar på att grabbarna ska lägga sej så att jag får gå och sova. Idag har jag varit till en kompis och drukit te, kunde ändå inte sova eller vila. Nä jag orkar inte skriva natti natti..

Av Ulrica - 19 december 2006 11:01

Har inte sovit många timmar inatt, har vaknat säkert 2gn i timmen så idag är jag trött. Har lämnat grabbarna på skolan, varit på Arbetsförmedlingen och anmält mej, vikit tvätt och bäddat rent. Ska försöka vila en stund nu får se om det går..

Av Ulrica - 18 december 2006 19:07

Idag hade jag min sista dag på Kubis, så i morgon är det bara att traska till AF och anmäla sej arbetslös.. Har också varit till barnmorskan idag, allt var bra hjärtljuden slog 144 magen växer enligt tabellen så idag var den 32cm. Lilla pyret blev irriterad när barnmorskan skulle lyssna så hon fick sej en spark i örat =0).Sedan har det inte hänt så mycket mera för mej idag bara det gamla vanliga,får se om jag skriver något mera ikväll.. Tjaho

Av Ulrica - 17 december 2006 20:00

Idag har vi städat jag och Micke, har tagit fram några tomtar, blev inte alla i år men några. Just nu håller Dennis på att driva mej till vansinne, han vill inte lyssna bara hoppar massa grodor ur hans mun!!!! När jag var yngre så vågade jag inte bete mej illa dagarna före julafton, nä hua jag var som ett litet lamm. Mmm nog om detta så jobbigt bara man blir så himmla ledsen när man måste vara arg. I morgon är det min sista dag på Kubis, men jag har ju lite att stå i här hemma ska börja att förbereda för det lilla pyret med säng, sängkläder m,m. Nu har jag inge mer att skriva, ha det så bra...

Av Ulrica - 16 december 2006 20:20

Idag har vi bara tagit det lugnt, har varit och hälsat på svärmor och svärfar. Pojkarna både stora och små har åkt fyrhjuling, sjäv har jag suttit inne och fikat =0). Efter en stund så kom Mickes syster med man och barn,det tycket jag var roligt har pratat med lilla Axel. Han och jag var rörande överens om att han skulle följa med mej hem och äta gröt, men hans mamma tyckte han var lite för liten än=0). På vägen hem så åkte vi in på videoteket och hyrde Gustav 2 till våran myskväll, den var bra haha.. Så nu sitter jag här proppmät av allt godis och chips som man tryckt i sej, brukar alltid säga till pojkarna akta så att ni inte börjar må illa vem är det som ligger sedan i sängen och klagar över att hon mår illa jo JAG..Ååå höll på att glöma att skriva, idag fick Victor känna hur det sparkade i magen hans ögon blev stora som tefat,svärmor fick känna när det lilla pyret hickade när svärfar skulle känna så blev det tvärlugnt där inne.. Nu ska jag gå och julpynta lite för Micke har varit ner till källaren och hämtat kartongen åt mej, tack Micke puss. Ha det så gött..

Av Ulrica - 15 december 2006 18:41

Idag har jag och Micke varit och köpt en vagn, den heter Teutonia den är såå fin.. Tror nog att våran bäbis kommer att trivas i den.. Sedan har allt annat rulla på som vanligt med barn, mat , handla ,tvätta och plocka i och ur diskmaskinen. Har nu bara en dag kvar på Kubis, rätt skönt om jag ska vara ärlig. Har börjat att få så svårt att sova på nätterna upp och kissa flera gånger sedan så vaknar jag varje gång jag vänder mej. Men nu hoppas jag ialla fall att jag hinner träffa Mickes systrar lite mera eftersom det nu nästan blir aldrig.. Tycker om dom jätte mycket, så jag hoppas vi ska hinna träffas mera, skulle också vilja träffa mina svärföräldrar mera.. Ja men alla som har småbarn vet ju att tiden bara flyger iväg. Nä nu ska jag gå och börja lägga pojkarna som börjar bli trötta, Micke har turen att få gå på révy med jobbet ikväll.. Kanske skriver mera sedan, kram så länge..

Av Ulrica - 13 december 2006 19:31

Idag har dagen bara rullat på, började med att väcka alla barn kl:06:00 för att hinna med frukost innan vi skulle ner på Victors dagis till 07:00..Där blev det lucia i fulla drag sedan fika, hoppa in i bilen iväg med Pontus och Dennis som börjar 08:30 och upp med mej till Kubis. Sedan har det varit ganska lungt,tills alla barn kom hem igen, då började tjatet om att få gå till kompisar sitta framför datorn, tv-spel m,m. Tur att man har lärt sej att stänga av öronen=0)Hängt lite tvätt, vikt tvätt och plockat i och ur diskmaskinen. Micke gjorde en god middag idag nån köttgryta med morötter, selléri,tomater m,m god var den ialla fall. Fick springa med Dennis till en kompis på eftermiddagen, eller han sprang och jag flåsade bredvid som en kossa( haha), efter maten så var det Pontus tur men han kunde gå själv..Victor var hemma med mej och Micke tittade på bolibompa och lekte. När alla hade kommit hem så var det dax för kvällsfika, idag lyxade vi till med svärmors goda bullar och pepparkakor och óboy tände ljus och myste, det är ju bara lucia 1gn per år.Nu ska jag gå och titta på tv:n en stund, bye bye ..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<<
December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards