Alla inlägg under mars 2008

Av Ulrica - 6 mars 2008 10:17

Idag är den stora dagen..

Natten har varit bra Freja har nog aldrig sovit så bra här på Ronald Macdonald.

Ultraljudet på Frejas njurar från igår visade att dom är en aning för stora. Men bara att avvakta och se, endera så växer dom till sej eller så får man ta ställning då..

I morse så flöt det på bra dom fick dit kanylen i armvecket på engång, så vid 8:45 hade dom sprutat i kontrastvätskan. Så nu är det bara att vänta tills kl börjar närma sej 11:45 då börjar dom med att ta blodprover var 20 min i 1 th tid för att se hur Frejas njurar jobbar på.. Det är väl nu den stora dommen kommer om man säger så, det är nu vi får veta hur dom funkar egentligen. Det var som läkaren sa igår, själva kreavärdet har inte så stor betydelse längre uten det är detta prov som kommer att visa exakt..

Blodtrycket på Freja var bra 99/66 och på så här små ska det ligga runt det =).. Nä nu har lilla gumman inge mer tålamod att sitta här så bara att traska iväg.. Ha det så bra alla....

Av Ulrica - 3 mars 2008 09:56

Ja ut var vi och roligt hade vi.. Började med att sitta hät hemma och dricka några öl.. Mia hade fixat skjuts åt oss ner på stan. Började med att gå på Daltons, sedna vidare på Avenyn..

Kvälle blev lyckad och vi hade trevligt.. Ramlade in här hemma vid 03:00 tiden.

Igår så mådde jag faktiskt bra lite ont i huvudet från början men det gick över med alvedon.. Slö dag var det igår, låg bara och tittade på tv och åt allt onyttigt man kunde komma åt =)

Freja hade fått vara på badhuset med farmor, faster Kristina, Petter och kusin Filip.. Kan tänka mej att lilla gumman hade det roligt.. TACK snälla farmor för att ni hade Freja..

Ja så igår kväll komma Freja hem vid 19 tiden.. Vi lekte och busade fram tills kl var 20:30 då var det dax för sängen. Lilla Gumman somnade rätt fort och sov tills kl var 05:10 i morse.. Men inte klev vi upp då inte fick henne att somna om tills kl var 07:10..

Nu ska jag försöka hålla henne vaken tills hon ätit lunch och sedan ställa ut henne för att sova..

Lite små synd med Freja är att ska hon få sova dom timmar hon behöver så är det bara attt ställa ut henne, hon sover tyvär för kort stund inne.. Ibland så är det drygt att behöva klä på alla kläder för att ställa ut henne för att sova.. Önskade ibland att hon kunde sova inne i sin säng, men alla som känner lilla Freja vet ju hur envis hon är =)

Pratade med grabbarna igår och dom har det bra, nu är resan beställd och Riga blir det för dom.. Men jag glömde att fråga vilken dag dom ska åka.. TACK snälla Vivica och Johnny för att ni ställer upp så här =) STOR KRAM

Nä nu ska jag ta och vika lite tvätt och äta frukost..

Krya på dej min älskade underbara vän, love yaa pusss

Av Ulrica - 1 mars 2008 09:52

Om ett tag åker Pontus och Dennis till Öregrund med Vivica och Johnny =)

Så himla snällt av dom att ta med grabbarna så dom får göra något roligt, TACK SNÄLLA NI...

Lilla Freja ska åka till farmor och farfar för jag ska ut ikväll *nice*.

Så i morgon kommer man väl att må som en kratta *L*

Igår kväll så färgade jag och Mia håret blev nöjda båda 2, ikväll så blir det att plocka ögonbrynen och känna sej kvinnlig =).

Nä nu ska jag dammsuga så ha det....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards