Alla inlägg under december 2007

Av Ulrica - 5 december 2007 18:19

har jag fått nu och allt såg bra ut.. Inga bakterier på snabbsänkan, men det var bara att ringa om hon fick ont så skulle hon få pencilin.. Blodtrycket var lite för högt men vi skulle avvakta tills Eva hade pratat med dom på Karolinska, fortsättning med järndropparna tills flaskan är slut sedan så ska vi göra ett uppehåll och kolla om hon klarar av att fylla på järndepåer själv. Ska nog inte vara några problem nu när hon äter allt möjligt, favvo är ju mjukmacka på morgonen med leverpastej =). Krea (njurvärde) hade gått ner till hela 41 var på 43 och när vi började var det på 610, heja på mammas donna =)...

Jahap då har man ätit middag då och plockat undan så nu är det gjort för idag =). Måste iväg och köpa magmedicin till Dennis i morgon, har varot för mycket oro på sista tiden så hans mage gör uppror =/. Klagar på att det svider och gör ont, svårt att äta.. När ska allt ta slut tro? Skulle behöva få åka iväg med Micke en hel helg och bara mysa vi 2, men det får bli ett framtida projekt nu är det klappar som gäller..

Nu ska jag ta och dona lite mer kanske jag kommer tillbax man vet aldrig =).

Av Ulrica - 5 december 2007 15:16

Har varit med Freja på barn idag och tagit prover, vägt och mätt henne..

Vikten löd: 7580gr

Längden:70cm

Huvudomfång: 43,2cm

Lilla donna sprakar på efter sin kurva, dom är så imponerad av henne där uppe =).

Passade på att be Eva våran läkare att titta i Frejas öron, tycker hon har kliat och tryckt en massa + att hon är ju förkyld.

Eva kollade öronen och lyssnade på lungorna m,m.. Bestämdes att ta ett x-tra prov för att kolla om hon hade förhöjd värde tecken på öroninflamation, var väldigt röd i en örat. Ja bara att vänta och se för dom skulle ringa mej på eftremiddagen om detta.. Resten tror jag kommer att vara bra, kanske att hon kommer att få börja att äta blodtrycksmedicin. Hennes blodtryck har legat för högt dom senaste gångerna och hon åt ju den medicinen när vi låg på Karolinska.. Tur att det finns mediciner som kan styra till =). Jaja bara att vänta och se kanske hon inte behöver vem vet??


Vädret var ju inte det bästa om man säger så inte så roligt att åka buss i detta väder men allt går bara om man vill =)

Hm kanske man ska ringa och höra om svärmor vill komma in och fika med oss någon dag denna vecka, får se hur det blir! Näpp nu ska jag hjälpa Dennis med datorn, förbereda middagen och skicka iväg Pontus på fotbollsträning.. Kramizz

Av Ulrica - 4 december 2007 10:32

Hua har ingen ork. Jag, Micke och Freja är förkylda och i går kväll så trodde jag att jag höll på att åka på magsjuka. Känner mej som att jag har blivit överkörd av en ångvält men sluta klaga och bara köra på..


Åkte till Vivica och Johnny förra veckan och myste..

På Fredagen så var jag utbjuden på resturang med Vivica och E-L alla assistenter mycket trevligt och god mat..TACK Vivica. Freja charmade så klart hela högen så inte behövde hon sitta mycket i matstolen inte =).

Tiden bara rinner iväg lilla donnan kryper för fulla muggar nu och försöker att resa sej upp men det blir för halt, skulle vilja ha ett par kax,kavat eller pax lära gå skor till henne.. Surrar på för fulla muggar gör hon också, pappa, mamma, ajaj kan hon säga.. Titta lampan då tittar hon på den, mammas lilla go gumma fyller ju snart 1år bara 2mån kvar!!! Tänderna bara spricker fram nu också inte mycket kvar innan hon har 4 uppe...

Idag ska jag på apoteket och köpa magmedicin till Dennis vet inte om han har åkt på magkattar, han klagar på att det bränner i magen(stackars mammas kille). Freja skulle ha knäppt kort på Ons men det krockade med läkarbesöket som hon ska på sammas dag och tid =/.Hade säker gått att fixa om hon bara skulle ha tagit prover men nu ska hon till läkaren också typiskt men jaja inget att göra.

Näpp dax att göra sej klar medans lilla donnan sover sedan invänta Mia som ska komma.. Kram...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards