Alla inlägg den 17 september 2008

Av Ulrica - 17 september 2008 20:24

Man ska kanske ta reda på all fackat först innan man retar upp sej..


Jaa hon har köpt skor och JAG är JÄTTE nöjd med dom också, men behövde ett till par.. Sedan vet man inte om Freja kommer att kunna ha dom hela vinter och då menar jag på grund av att dom kommer att kunna bli för SMÅ!!!

Ja ja nog om detta orkar inte med mer på hopp idag!!!


Mia har precis åkt hem och här sitter jag, ska snart ta och lägga mej.. Känner mej inge pigg idag trött och mår allmänt dåligt till och från...


Blir så less på att folk ska missuppfatta och vara dryg och leeeee....


På kvällen så var jag, Tobbe och Pontus på utvecklingssamtal på skolan och det gick super duper bra, mamma lilla go kille är så duktig =)

Jo visst gör han lite små bus som alla barn, men själva skolarbete går jätte bra =)

När jag kom hem så hade Mia sparat mat åt mej i ungen och kaffe vart klart med.. TACK snälla gumman.. Och Mervi TACK för att du tog med en viss person idag, det var jätte snällt ( kram kram)...



           Saknar dej hjärtat, bara några dagar kvar nu =)


           En STOR Puss till dej!!!!



Av Ulrica - 17 september 2008 10:40

Herre l***** vad veckan har gått fort må jag säga...


Nu på morgoneen så har jag varit med jennifer på skolan, fick en härlig morgon promenix.. Mia och Jennie sitter i köket och håller på att gå igenom sitt skolatbete.. Jennie hade med sej jätte goda hembakade muffins ( tack snälla).


Senare idag blir det en promenix till Skönsberg ska på apoteket och handla lite saker.. Blir säker en sväng in på Hemköp också brukar ju lätt kunna bli så =)..

Jennifer ska hämtas på fritids lite senare under dagen och då är det dax för middag, som idag kommer att bestå av blodpudding och knaperstekt bacon.

Nu ska jag ta mej en mugg kaffe till och kolla hur det går för damerna i köket *L*.. Mervi det är bara att hojta till om jag kan hjälpa dej på något vis.. Tyckte du gjorde helt rätt i det du gjorde i morse ( KRAM)




                      En STOR Puss Till Dej Go Hjärtat Mitt...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards